• ваучери 2021

ФОТО: Ивановски не можеше да поверува, па АМС ја исправи грешката!

Покрај објавувањето на листите на спортските клубови и националните федерации, денеска Агенцијата за млади и спорт ја објави и листата на Активни спортисти кои исто така добија Ваучери 2021. И овие олимписки и неолимписки спортови носат успеси на Македонија, атлетиката може да биде горда која има натпреварувачи кои обезбедуваат големи резултати на меѓународната сцена. Помеѓу …

ФОТО: Ивановски не можеше да поверува, па АМС ја исправи грешката! Read More »