Tag : ван дам

Еспресо Шоу биз

Ван Дам славеше роденден во дворецот на Драгана Мирковиќ

Слободен печат
Драгана Мирковиќ и нејзиниот сопруг Тони Бјелиќ се добри пријатели со Ван Дам, па не го криеја воодушевувањето кога Ван Дам изразил желба да го...