• ваква

Како веднаш да препознаете токсичен нарцис: Поврзаноста со ваква личност го нарушува емоционалното и менталното здравје!

10 знаци кои покажуваат дека во вашиот живот е присутен токсичен нарцис… Луѓето со нарцисоидно нарушување на личноста може да бидат многу харизматични и заводливи. Иако првите состаноци со нив изгледаат како бајка, како што се одвива љубовната врска, така вие лесно можете да станете жртва на манипулација. Типичното однесување во љубовна врска со нарцис е дека вашиот …

Како веднаш да препознаете токсичен нарцис: Поврзаноста со ваква личност го нарушува емоционалното и менталното здравје! Read More »