• умот

7 причини зошто е добро да шетате по дождот: Нема подобар лек против депресија!

Кога деновите се дождливи, тоа не смее да ве спречи да излезете на прошетка. Токму шетањето по дождот е нешто што го закрепнува телото и физички и психички. Шетањето по дождот може да ве зацели бидејќи има магична способност да го смири умот и да ве ослободи од лоши мисли и емоции. Мирисот на земјата …

7 причини зошто е добро да шетате по дождот: Нема подобар лек против депресија! Read More »