ФОТО | Нова улична уметност во Англија: Бенкси ти ли си?

Неколку дела на уличната уметност најверојатно создадени од таинствениот графити уметник Бенкси се појавија во Источна Англиа(област во Англија).   View this post on Instagram   A post shared by Tom (@tommyal) Нов модел на минијатурна штала, за кој се чини дека е потпишан од уметникот, беше пронајден во туристичката атракција, рекреираното село – Меривал …

ФОТО | Нова улична уметност во Англија: Бенкси ти ли си? Read More »