• укажувачи

ВИДЕО | Ворт: Да се биде свиркач е опасна работа, не давајте информација ако ви е загрозен животот

Вчера се одржа панел на СКУП-центар за истражувачко новинарство каде ги слушнавме ставовите и на најпознатите свиркачи, меѓу кои и Ѓорѓи Лазаревски чијшто случај е повеќе исклучок отколку правило. За свиркачите малку се зборува, а тие луѓе се многу битни. -Во денешниот свет кога секој може да каже што сака и каде сака, светот е …

ВИДЕО | Ворт: Да се биде свиркач е опасна работа, не давајте информација ако ви е загрозен животот Read More »