Што им порачаа од зоолошката на нашите инфлуенсерки? Не, не може да се сликате легнати до тигарот во тигреста купаќа!

Сакале да направат добра фотографија па посакале нешто невозможно. Во целиот список со барања навистина затекнавме смели, да не речеме „смешни“ барања. Заслужено добија цел список со забрани за тоа што се не можат да прават во зоолшката градина. „Дојдете и фатете се за лопата и чистете им го изметот, повеќе лајкови ќе соберете“, порачаа …

Што им порачаа од зоолошката на нашите инфлуенсерки? Не, не може да се сликате легнати до тигарот во тигреста купаќа! Read More »