Емотивна исповед на принцот Вилијам: Токму оваа песна емотивно го враќа во спомените за неговата мајка принцезата Дијана

Принцот Хари одамна проговори за емотивноста и тоа колку му недостига неговата мајка… Но сега, и принцот Вилијам се отвори за своите спомени и емотивно раскажа што го навраќа во спомените за Леди Ди. За принцот Вилијам, таа секогаш ќе биде „едноставно најдобра“. И сега војводата од Кембриџ откри дека ја слуша Тина Тарнер за …

Емотивна исповед на принцот Вилијам: Токму оваа песна емотивно го враќа во спомените за неговата мајка принцезата Дијана Read More »