Модуларната болница во Тетово имала технички прием

Колку се безбедни објектите од критичната инфраструктура е прашањето што се наметнува по големата трагедија што се случи во тетовската модуларна болница која изгоре до темел, при што настрадаа 14 лица, а 12 се повредени. Петмина обвинители излегоа на терен за да ги утврдат причините поради кои настана пожарот, а во тетовската болница можеше да …

Модуларната болница во Тетово имала технички прием Read More »