9 C
Скопје

Tag : татин

Колумни

Татин математичар (2)

Џабир Дерала
Татиниот математичар не престана да бара предвремени избори од моментот кога Груевски го седна, привремено, на својата фотелја. За време на претседателската кампања, повеќе зборуваше...