• Таско

ВИДЕО | Големиот Таско му се поклони на Гранде Пандев: Ти си тој што остануваш вечно во нашата меморија

Поклон до Горан Пандев. Тој е оној што останува засекогаш во меморијата кај оние што биле на стадионот „Јохан Кројф“ или покрај малите екрани. Во 69-та минута рече збогум на репрезентацијата, по 69-ти пат беше капитен на македонската фудбалска репрезентација. Холанѓаните му подарија дрес со број 122, рекорд кој е прашање дали ќе биде соборен. …

ВИДЕО | Големиот Таско му се поклони на Гранде Пандев: Ти си тој што остануваш вечно во нашата меморија Read More »