Tag : Тања Томиќ

Жена Магазин Магазин слајдер

Стил на неделата: Валентина Дисоска, претседателка на Здружение на бизнис жени

Ј.К.Д
– Валентина Дисоска е пионерка во промовирање на економското јакнење на жените и женското претприемништво. Започна со формирање Здружение на бизнис жени во 2010, кога...
Ви Препорачуваме Жена Магазин

ИНТЕРВЈУ со Тања Томиќ, експертка за јавни политики: Секоја од 60-те жени во нашата датабаза може да се носи со која било функција

Јасмина Кантарџиева Димков
Наш соговорник е Тања Томиќ, една од водечките македонски експерти за јавни политики. Во текот на својата досегашна политичка кариера таа е избрана на различни...