Tag : супертрик

Магазин Магазин слајдер Семејство

Супертрик: Еве како без мака да ја одлепите налепницата од теглата!

Слободен печат
Отстранувањето на лепакот од стаклото е побрзо и поедноставно со помош на овој практичен совет… Секоја домаќинка знае колку е незгодно да се отстрани самолепливата...