Некогашниот кошаркарски ас Гешоски е во тешка ситуација: Зарем не заслужив пензија да се спасам од мизерија

Стеван Гешоски (66) некогаш ги воодушевуваше љубителите на кошарката во Македонија и пошироко со своите потези на паркетот, ги креваше трибините на нозе. Тој е секако едно од најголемите имиња на македонската кошарка. Некогаш беше моќен, но сега состојбата му е незавидна, а тој остана без било какви приходи, не по своја вина, туку поради …

Некогашниот кошаркарски ас Гешоски е во тешка ситуација: Зарем не заслужив пензија да се спасам од мизерија Read More »