• станете

Тесто за пица готово за 10 минути: Станете италијански пица мајстор во вашиот дом!

Рецептот за тестото е многу едноставен, краток и брзо се подготвува, а за вкусот ве уверуваме дека е одличен и дека ќе го подготвувате токму овој рецепт секој нареден пат. Со помош на овој рецепт ќе подготвите пица за 10 минути. Потребни состојки: – 2 чаши брашно – 1 чаша јогурт – 2 лажици масло …

Тесто за пица готово за 10 минути: Станете италијански пица мајстор во вашиот дом! Read More »