• спона

Интервју со новинарската рок-легенда Петар Пеца Поповиќ: Ми останаа само спомени и куп банкротирани соништа

Во организација на „Спона“ – Српски културно-информативен центар во Македонија, на 1 јуни во „Буква“ (19.30 часот), Пеца Поповиќ ќе го дополни својот замислен мозаик со уште едно важно камче, бидејќи Скопје отсекогаш претставувало важна станица во неговиот живот. За оние што паметат подолго, името на Петар Пеца Поповиќ е напишано со златни букви во …

Интервју со новинарската рок-легенда Петар Пеца Поповиќ: Ми останаа само спомени и куп банкротирани соништа Read More »