• шут

Шилегов: Граѓаните ќе можат бесплатно да исфрлаат шут во Дрисла

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Скопје Петре Шилегов денеска најави дека граѓаните ќе можат бесплатно да го исфрлаат шутот во депонијата Дрисла, која потоа ќе го преработува и ќе произведува градежни материјали. – Дрисла во следниот период доби голема инвестиција со што го решаваме еден од најголемите проблеми, дивите депонии од градежен шут којшто …

Шилегов: Граѓаните ќе можат бесплатно да исфрлаат шут во Дрисла Read More »