• шкодрана

Левица поднесе кривична пријава против Шкодране Дардишта

Левица поднесе кривична пријава против Шкодране Дардишта од ДУИ за „предизвикување омраза, раздор и нетрпеливост врз национална основа“ „Ја известуваме јавноста дека Правниот сектор на Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство – Скопје, поднесе кривична пријава против актуелната владина членка на Одборот на директори на АД „Телеком“ и поранешна директорка предложена од ДУИ на …

Левица поднесе кривична пријава против Шкодране Дардишта Read More »