Tag : шкариќ

Ви Препорачуваме Колумни

Распуштеното Собрание не може да се врати

Слободен печат
Група од 35 пoранешни пратеници потпишаа барање распуштeното Собрание повторно да се врати на заседание. Нивното барање е поддржано и од Владата и од претседателот...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

ВМРО ДПМНЕ од партија, до јавна здравствена установа!

Љубиша Николовски
Изјавата на проф. Светомир Шкариќ ја запечати играта со наддавање за тоа кога треба да се одржат изборите: -Во истата секунда кога ќе заврши вонредната...