Tag : шамс шаранија

Кошарка Спорт

Ново правило на НБА натпреварите!

Слободен печат
Кошаркарите во НБА ќе ја добијат можност да го променат своето име на дресовите со пораки поврзани со социјалната правда по рестартирањето на сезоната во...