Жилберто Силва и шампионскиот пехар викендов ќе бидат во Скопје

„Златната божица“, шампионскиот пехар наменет за победникот на Светското фудбалско првенство во фудбал, в сабота за првпат ќе „престојуваат“ во Скопје. Шампионскиот пехар в сабота ќе „биде презентиран пред  македонската јавност во просториите на управната зграда на „Скопска пивара“. – За мене овој трофеј е инспирација и магија. Ме потсетува на многу работи, ме враќа …

Жилберто Силва и шампионскиот пехар викендов ќе бидат во Скопје Read More »