• сезонски билети

РК Вардар: Рокот е продолжен, нова можност да купите сезонски билет

Рокот за продажба на сезонските билети за натпреварите на РК Вардар1961 е продолжен за уште четири дена и ќе трае од денеска и недела 26 септември 2021 година. На барање на повеќемина навивачи кои побараа повторно да можат да купат сезонски билети за сите натпревари на Вардар, клубот им излегува во пресрет и истото ќе …

РК Вардар: Рокот е продолжен, нова можност да купите сезонски билет Read More »