• северина

Северина го осудува српскиот патријарх: Нека се помоли за спас на својата душа, ќе му треба

Во големото интервју што изминативе денови го даде Северина Вучковиќ, хрватската пејачка го обвини српскиот бизнисмен Милан Поповиќ дека психички ја злоупотребувал, па наброја судии, лекари, работници на центарот за социјални работи и моќни луѓе, кои, како што наведува, со нејзиниот поранешен партнер во Загреб систематски работеле на тоа трајно да ѝ го одземат детето. …

Северина го осудува српскиот патријарх: Нека се помоли за спас на својата душа, ќе му треба Read More »