• сер

„ЗА НЕД ДО“ освои пет златни медали на Светскиот шампионат во боречки вештини и спортови

На Светскиот Шампионат на Светската Федерација за Боречки Вештини (WFMA) кој се одржа во периодот 14–15 мај 2022 година во Сер – Република Грција по 2 години пауза поради Пандемијата учество зеде и тим кој ја претставуваше Република Северна Македонија преку официјалниот Претставник на WFMA за нашата земја – кик бокс мајсторот Дијана Неделковска. Академијата …

„ЗА НЕД ДО“ освои пет златни медали на Светскиот шампионат во боречки вештини и спортови Read More »