• сценарија

Дали Мајкл Б. Џордан ќе биде новиот Супермен?

Се чини дека Мајкл Б. Џордан и неговата продуцентска компанија развиваат проект „Black Superman“ за „HBO Max“, базиран околу ликот Вал-Зод.   View this post on Instagram   A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan) Според Collider, продуцентската куќа на Џордан ангажирала неименуван сценарист кој во моментов работи на сценариото за лимитираната серија. Засега …

Дали Мајкл Б. Џордан ќе биде новиот Супермен? Read More »