• Роналд Реган

ФОТО: Ненси и Роналд Реган – љубовна приказна која траела 52 години, си биле доволни сами на себе, а со децата имале чуден однос

Љубовната приказна на еден од најпознатите претседателски парови на сите времиња, онаа на Ненси и Роналд Реган е вечна инспирација за многумина. Авторката на биографијата „Триумфот на Ненси Реган“, Карен Тумпули, ни открива интересни детали за романсата помеѓу Роналд и Ненси Реган. Малку познато е дека нивната љубов била толку силна што на крајот од …

ФОТО: Ненси и Роналд Реган – љубовна приказна која траела 52 години, си биле доволни сами на себе, а со децата имале чуден однос Read More »