20.8 C
Скопје

Tag : Република Грција

Свет

Договорот од Преспа позитивно оценет од лидерите-учесници на Самитот за Западен Балкан

МИА Агенција
Во документот Финални заклучоци на Самитот за Западен Балкан во Познањ, е запишано дека лидерите учесници на самитот го поздравија претстојното прво заедничко претседателство на...