• раперката

Карди Би за своето „милениче“ дала 240.000 долари: Платила тројно повеќе бидејќи немала нерви да чека!

Американската раперка Карди Би (28) неодамна си купила нова „Hermes Birkin“ ташна за која платила неверојатни 240.000 долари. Имено, оваа ташна има повеќе прегради и е мултипрактична, а инспирирана е од војничкиот дизајн. Сошиена е од кожа и платно и има 5 џебови однадвор, па дури и вграден држач за чаша. „Birkin Cargo“ ташната е …

Карди Би за своето „милениче“ дала 240.000 долари: Платила тројно повеќе бидејќи немала нерви да чека! Read More »