• Рамадани

Рамадани за говорот на Џафери: Сметам дека зборењето на албански јазик на Џафери е ненамерна грешка

Самиот Џафери како носител на функција  во Собранието требаше досега да се произнесе за обраќањето на мајчиниот јазик во Брисел затоа што кога се однесува за парламентарци правата малку се разлукуваат од официјалните функционреи кои водат надворешан политка, вели политичкиот аналитичар Исмет Рамадани. Рамадани смета дека зборењето на албански јазик на Џафери е ненамерна грешка. …

Рамадани за говорот на Џафери: Сметам дека зборењето на албански јазик на Џафери е ненамерна грешка Read More »