Tag : пукањето

Ви Препорачуваме Хроника

За кого била наменета неделната „порака“ од пукањето во „Александар Палас“?

Горан Наумовски
Тројцата маскирани и вооружени кои во неделата рано наутро пукале кон петмина мажи кои седеле во ресторанот на хотелот „Александар Палас“, според „потписот“ кој зад...