-9 C
Скопје

Tag : првиот том

Култура

Објавен првиот том од Избрани дела на Горјан Петревски

МИА Агенција
Во издание на „Македонска реч” објавен е првиот том од Избрани дела на Горјан Петревски кој е омилен раскажувач на тинејџерите, но го читаат и...