Tag : професионален спорт

Останатo Спорт

Холандија го суспендира спортот до септември

Слободен печат
Ова значи дека УЕФА ќе мора да ја почитува одлуката на холандската влада иако тие инситираат да се завршат националните првенства. Ваквата одлука исто така...