• принцеза амалија

Холандската принцеза Амалија денес го прослави својот 18-ти роденден: Не сум подготвена да бидам кралица

Најстарата ќерка на холандскиот крал Вилем-Александар неодамна се најде на насловните страници кога се откажа од своето право на нејзиниот голем додаток од 2 милиони долари (1,6 милиони евра), велејќи дека се чувствува непријатно да би ги зела парите кога не направила ништо за да ги заработи. Сега откако наполни 18 години, ја разбранува јавноста …

Холандската принцеза Амалија денес го прослави својот 18-ти роденден: Не сум подготвена да бидам кралица Read More »