• Причини

Истрагата затворена, виновни граѓаните

Новите челници на Комисијата за заштита од заразни болести, само што седнаа во фотелјите, најавија дека сериозно ќе ги испитаат причините за високата смртност од ковид-19 во земјава. Македонија е на петтото место во светот по вкупниот број починати од ковид-19 на милион жители. Пред нас на листата се само Перу, Бугарија, Босна и Херцеговина …

Истрагата затворена, виновни граѓаните Read More »