• праски

Уживајте во омиленото летно овошје: Најдобрите праски се бираат и чуваат со еден трик

Златното и прво правило е никогаш да не ги стискате нектарините затоа што токму така ќе ги уништите, посочуваат одгледувачите на ова овошје. Станува збор за тоа дека тој дел од оштетеното овошје многу побрзо гние, и тоа само за неколку часа. Тие исто така додаваат дека стискањето на овошјето нема да ви каже ништо …

Уживајте во омиленото летно овошје: Најдобрите праски се бираат и чуваат со еден трик Read More »