• поликлиника букурешт

Приватното здравство го ќари докторот што ја фотографираше погрешната табла за дерматовенерологија

Доктор Мирослав Гроздановски, кој доби отказ на три години до пензија откако ја фотографираше погрешно напишаната табла за дерматовенерологија во поликлиниката Букурешт, заминува во приватното здравство. Во меѓувреме министерот за здравство Венко Филипче, во вторник ќе ја добие петицијата во која над 3.600 граѓани побараа доктор Гроздановски да биде вратен на работа. Официјалната причина за …

Приватното здравство го ќари докторот што ја фотографираше погрешната табла за дерматовенерологија Read More »