Хуманитарна акција во Велес на граѓанската организација „Подари насмевка”

Хуманитарна акција за собирање храна и средства за хигиена за деца со посебни потреби, самохрани родители, деца без родители и социјално загрозени семејства се одржа денеска во Велес, во организација на скопската граѓанска организација „Подари насмевка”. Во акцијата помогнаа и шест часа на собирните пунктови волонтираа 15 члена од РБ „Кочо Рацин”. Освен храна и …

Хуманитарна акција во Велес на граѓанската организација „Подари насмевка” Read More »