• Петровец

Директорката која доцна ја прочитала дојавата за бомба: Мејлот стигнал по работното време

Директорката на основното училиште „Кочо Рацин“ во Петровец, Виолета Јаневска се огласи со објаснување во врска со дојавата за бомба во нејзиното училиште, откако се откри дека со задоцнување ја пријавиле дојавата, која била испратена вчера. Таа вели дека мејлот е испратен по завршување на работното време, и во тоа време немало ученици во училиштето. …

Директорката која доцна ја прочитала дојавата за бомба: Мејлот стигнал по работното време Read More »