• пелопонез

Пожарникарите од неколку европски земји и понатаму се на Евија и Пелопонез

Противпожарните сили како од Грција, така и од европските земји кои испратија помош, остануваат на Евија и на Пелопонез за доколку е потребно да интервенираат при евентуални нови разгорувања на неодамнешните големи пожари, јави дописничката на МИА од Атина. Пожарите веќе се изгаснати, а пожарникарите, со возила превентивно се на местата каде што гореше минатава …

Пожарникарите од неколку европски земји и понатаму се на Евија и Пелопонез Read More »