• пановски

Д-р Пановски: За две недели учениците ќе продолжат со онлајн настава

Не сум сигурен што не чека, но веројатно по недела-две повторно ќе продолжат со онлајн настава, ако оди ситуацијата вака, изјави микробиологот д-р Никола Пановски за емисијата „Жешко политичко лето“ на телевизија Канал 5. Тој наведува дека во средните училишта каде што има по 34 деца во клас, треба да имаме поделби на смени и …

Д-р Пановски: За две недели учениците ќе продолжат со онлајн настава Read More »