Tag : организирање

Вести Економија

МФК ќе помогне во организирање кампањи за привлекување инвестиции

Слободен печат
Потпишан договор меѓу Дирекција за технолошки индустриски развојни зони и Меѓународната финансиска корпорација, најголемата светска развојна институција што се фокусира на приватниот сектор на пазарите во развој. Со...
Вести Свет

ФЕЈСБУК-ГРУПА ОД 600 илјади членови организира страшна акција

Слободен печат
Aкција организирана во детали, со 600.000 лица спремни да се мобилизираат со единствена цел – да влезат во „Областа 51“, мистериозната американска воена база, која...