8 C
Скопје

Tag : нунс

Вести Регион Слајдер

Медиуми: Српската влада ги дехуманизира и криминализира слободните медиуми, а некој може да ја изгуби главата

Слободен печат
Политиката во Србија го усоврши влијанието на немедиумите, многумина се согласија да и служат како пропагандна услуга, оние кои не беа протерани во „резерва“, каде...
Вести Регион

НУНС ги повика надлежните да утврдат по чија наредба се пропагира омраза против Телевизијата Н1

Слободен печат
Српското независно новинарско здружение НУНС го осуди денес најновиот обид за заплашување на редакцијата на Телевизијата Н1 и ги повика надлежните полициски органи и обвинителството...