Tag : нова зора

Вести Ви Препорачуваме Свет

Новата зора на Блискиот Исток е далеку од траен мир

Митко Билјаноски
Како „зора на новиот Блиски Исток“ американскиот претседател Доналд Трамп го опиша историскиот договор на нормализирање на односите на Израел со две мали, но богати...