• никола маркоски

Официјално: Маркоски и Ојлески продолжуваат со Е. Пелистер

Ракометниот клуб Е. Пелистер ја известува јавноста дека ги продолжи договорите со ракометарите Гоце Ојлески и Никола Маркоски. Двајцата се обврзаа на верност на уште една сезона и според новиот договор ќе останат во Битола најмалку до јуни 2022 година. Ојлески во клубот дојде во Одорхеи во 2017 година, а Маркоски од Орошази во 2018 …

Официјално: Маркоски и Ојлески продолжуваат со Е. Пелистер Read More »