• нејзина

Мурињо е нејзина опсесија: Оваа Британка на себе има 38 тетоважи кои се посветени на „Специјалниот“! (ФОТО)

‏Постојат навивачи, постојат верни навивачи, а постојат и оние кои се опседнати со своите идоли. Една од последната категорија е Британката Вув Бодикот која е едноставно луда по Жозе Мурињо. Оваа 62-годишна пензионерка неодамна ја истетовира 38-та тетоважа од Португалецот на себе. Нормално, посветена е на тоа што Мурињо го презема Тотенхем пред една недела, …

Мурињо е нејзина опсесија: Оваа Британка на себе има 38 тетоважи кои се посветени на „Специјалниот“! (ФОТО) Read More »