1 C
Скопје

Tag : не поднесува

Магазин Магазин слајдер Сцена

Ен Хатавеј: Го мразам своето име, ве молам викајте ме било како само не така!

Слободен печат
Актерката Ен Хатавеј во една емисија призна дека не поднесува кога луѓето ја нарекуваат по нејзиното уметничко име. Како што наведе, таа сака луѓето да...