• наставник

ВИДЕО | На мојот час не смее да има тажно дете: Приказна за омилениот млад наставник Васко Гичевски

„На мојот час не смее да има тажно дете“, вели младиот наставник Васко Гичевски од основното училиште „Славко Лумбарковски“ во битолското село Бач. Во училниците во кои некогаш и тој седел и учел, денес предава. „Она што за мене е најважно за една успешна наставна работа, е децата да бидат насмеани. Јас постојано велам: На …

ВИДЕО | На мојот час не смее да има тажно дете: Приказна за омилениот млад наставник Васко Гичевски Read More »