• направите

ВИДЕО | Еве како да направите златни и сребрени јајца: Декоративна техника која е вистински хит оваа година!

Секоја година пребаруваме разни начини на фарбање на велигденските јајца, но оваа година сребрената и златна техника на декорирање сами се наметнаа како хит, па зошто да не промениме нешто и оваа година нашите велигденски јајца да ги декорираме токму на овој начин… Златната и сребрена боја се гламурозен детал кој совршено одговара во празничните …

ВИДЕО | Еве како да направите златни и сребрени јајца: Декоративна техника која е вистински хит оваа година! Read More »