• модуларни болници

Модуларни болници: Секој директор со различна приказна

Некои извршиле примопредавање и попис на инвентарот, други пак велат дека будно го следеле целиот процес – поставиле камери и ПП апарати, како и 24 часовно обезбедување. Локален изведувач, прием, менаџер и супервизор – ова е улогата којашто ја добиле директорите на болниците, каде што беа поставени модуларни ковид-центри. Во дел од документацијата за модуларните …

Модуларни болници: Секој директор со различна приказна Read More »