Tag : мисирков

Вести Скопје

Се реконструира скопскиот булевар „Крсте Мисирков”

МИА Агенција
Градот Скопје денеска започна со целосна и темелна рекоснтрукција на булеварот „Крсте Мисирков”, и тоа на потегот од раскрсницата кај „Мавровка”, до надвозникот до петљата...